Over ons

Estero Shipping en Trading Rotterdam BV is opgericht in 1971 en biedt haar klanten wereldwijd toegang tot de scheepvaart industrie. Onze primaire activiteiten richten zich op kustvaart en diepzee-vervoer van droge ladingen.

 

De afgelopen jaren heeft Estero Shipping zich ontwikkeld tot een Broker voor het vervoer van diverse ladingen. Wij bieden niet enkel ondersteuning bij het inkopen van het vervoer, maar bewaken ook het hele traject vanaf laadplaats tot losplaats. Daarnaast houden wij onze klanten op de hoogte van marktontwikkelingen zodat zij bij het sluiten van hun verkoopcontracten altijd op de hoogte zijn van wat er speelt en welke externe factoren van invloed kunnen zijn op hun logistieke vraagstuk.

 

Door onze grote betrokkenheid bij onze jarenlange relaties, hebben we de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de scheepvaartwereld en kennen wij als geen ander de factoren waar bij het vervoer van uw lading rekening mee moet worden gehouden.

 

Dankzij onze samenwerking met verschillende partijen, zijn we in staat om elke lading wereldwijd op te pakken en overal binnen Europa af te leveren. Hiermee bieden wij onze relaties een totaalpakket waarbij we ontzorgen van kade tot kade.